Produk Kami

KUALITAS • DESAIN • INOVASI

Dina dasar kontrol ketat pikeun bahan baku sareng produk jadi, kami nyayogikeun desain novél sareng kustomisasi anu dirobih pikeun milih, sareng ngapdet sistem sareng parangkat lunak pang anyarna dina waktosna

  • Factory Tour  (5)
  • Factory Tour  (11)
  • Factory Tour  (10)

Tentang Kami

Layar layar Téknologi Co., Ltd.  nyaéta perusahaan berteknologi tinggi khusus dina panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan pengajaran multimedia sareng alat-alat tampilan high-end. Éta ngagaduhan tim téknis inti R & D, produksi sampurna sareng tim penjualan saatos-penjualan, stasiun jaringan jasa anu aya di propinsi sareng kota di nagara éta. Produk utama nyaéta: proyektor, LED, tampilan LCD, Kios Digital sareng panel Billboard sareng TV, sareng sajabana Produk anu seueur dianggo dina pangajaran, latihan sareng bidang bisnis ..

Kauntungan urang

ALUS ALUS • 7 * 24 JAM LAYANAN • Pangiriman 15 Dinten • Ngadesain Desain

◆ Kami nyayogikeun jasa 7 * 24 jam pikeun cocog sareng waktos damel anjeun.
◆ Kami ngalakukeun OEM & ODM ngan dina 15 dinten.
Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan pasar anjeun sareng konsumén.

Factory Tour  (10)